Uitzenden

U bevindt zich hier: Home » Diensten » Uitzenden

Uitzenden

Over het algemeen worden uitzendkrachten ingezet als de werkdruk hoog is en van tijdelijke aard. 
Een dag, een week, een seizoen. Het hoeft dus niet altijd fulltime te zijn.

Vroeger waren uitzendkrachten vaak lager en middelbaar geschoolde krachten. Die tijd is voorbij; 
als je wilt, kun je ook hoger opgeleiden op uitzendbasis inhuren. 

Meestal worden uitzendkrachten ingezet voor algemene werkzaamheden. Denk hierbij aan productiewerk, secretariële functies of horeca-klussen. Voor dit soort werk is doorgaans geen uitgebreide inwerktijd nodig. Uitzendkrachten geven vaak de voorkeur aan flexibel werken voor verschillende opdrachtgevers.

Voordelen

Het grootste voordeel van de uitzendkracht is dat je op geen enkele manier aan hem/haar vast zit. Wordt hij/zij ziek! Dan heb je binnen een mum van tijd een vervanger. Is de klus geklaard! Dan kun je hem/haar naar huis sturen en ben je van alle verplichtingen af. Indien nodig huur je een week later weer iemand in voor een volgend project. Die flexibele arbeidsverhouding is in financieel opzicht uiterst prettig, maar heeft ook een nadeel: 

Nadelen

Er is minder onderlinge betrokkenheid. Verwacht van de gemiddelde uitzendkracht daarom geen spraakmakende initiatieven - uitzonderingen daargelaten uiteraard. Uitzendkrachten inhuren is duurder dan zélf personeel inhuren. Je betaalt immers behalve hun salaris ook voor de bemiddeling van het uitzendbureau. Omdat ook het uitzendbureau gemakkelijk afscheid kan nemen van deze mensen, zijn die bemiddelingskosten relatief laag.


Contactformulier

 

Captcha
 


Contactgegevens

T.C. Services B.V.
Singel 85
9934 BT Delfzijl

T 0596 - 51 64 74
E info@tcservices.nl